ZGODOVINSKA ČASOVNICA RILASTILA

1870 – rojstvo ustanoviteljA
Rodi se Domenico Ganassini, ki je imel osnovni talent kemijskega biologa:
»Ta, ki se je rodil, da bi postal znanstvenik, saj se je rodil kot instinktivni biokemik, navdušen nad raziskavami in kot briljantni strokovnjak za biokemične fenomene.«,
kot ga je opisal Ernesto Bertarelli.
Strastna ljubezen do študija in do kemijskih in biokemijskih raziskav, je spremljala profesorja Domenica Ganassinija že od mladosti. Pomemben uspeh, ki je najbolj zaznamoval njegovo kariero, je bilo sintetiziranje niacina, znanega kot vitamin PP (Pellagra Preventing). Če je na ravni kože ta molekula v pomanjkanju, lahko povzroči nastanek Pellagre (iz katere izhaja ime Pellagra Preventing).Pellagra je bolezen, katere simptomi vključujejo tudi zelo vneto kožo. Niacin ima primarno in temeljno zaščitno delovanje na koži. Profesorjevo neizmerno znanje je razlog za nastanek Inštituta Ganassini, z jasnim namenom, da bi kakovostno in strastno revolucionirali področje in metode raziskovanja.
1935 – USTANOVITEV
Domenico Ganassini, profesor kemije na Univerzi v Paviji, s sodelavci ustanovi Inštitut Ganassini za biokemijske raziskave v Italiji.
1965 – STROGI STANDARDI KAKOVOSTI
Že od samega začetka je podjetje svojo dejavnost postavilo na stebrih farmacevtsko-biološkega operativnega središča, v katerem se zbližujejo vsi oddelki za raziskave in proizvodnjo. Še danes lahko enote, odgovorne za nadzor kakovosti, na različnih proizvodnih lokacijah Ištit19uta Ganassini nudijo izdelke, ki združujejo varnost dermatoloških raziskav s senzoričnostjo kozmetike.
1972 – USTVARJEN RILASTIL
Pogumna podjetniška odločitev: Domenico Ganassini ml., sedanji predsednik družbe, je s sodelavci, le dve leti po vstopu v podjetje odločil, da se kozmetični svet združi s farmacevtskim področjem. Za tretiranje lepote kože smo prvič uporabili znanje in metode farmacevtske industrije.
Rilastil postane sinonim za elastičnost kože, saj je prvi upošteval ta vidik in ga izpopolnil. Želja po preučevanju, raziskovanju in eksperimentiranju vseh rešitev, ki bi lahko izboljšale zdravje in videz kože, je privedla do oblikovanja glavne kozmetične kreme proti izgubi elastičnosti: Rilastil Stetch Marks Cream (Rilastil krema za strije). Revolucionarna formula, oprijemljiva učinkovitost in uspešno ime Ri-lastil / Ri-elastičnost so bile ključne sestavine uspeha.
1982 – TOVARNA LEPOTE: ODPRE SE PROIZVODNO MESTO BIOCLINA
Z ustanovitvijo Bioclina, našega proizvodnega obrata in utripajočega srca podjetja, se tehnologija sreča z inovacijami. Poslanstvo blagovne znamke pri vključevanju nege kože, tehnologije in dobrega počutja je doseženo s pomembnim zaključkom: visoka kozmetična raziskava in čutnost, končno skupaj. Učinkovita mešana tekstura, z aktivnimi in inovativnimi sestavinami, ki je zmožna spremeniti lepotno rutino v trenutku čistega zadovoljstva.
2008 – PRENAVLJANJE ZNAMKE: OD RAZISKAVE DO INOVACIJ
Raziskave, učinkovitost, zaupanje in varnost so bile vedno značilne vrednote Rilastila. Pomembno je, da te vrednote sporočamo na nov in nepozaben način, s čimer spoštujemo njihovo pristnost.Prenovljena blagovna znamka Rilastil, ki jo je načrtoval in uvedel Giuseppe Ganassini, želi pokazati, da je bistvo blagovne znamke nova luč.
2012 – USTANOVLJEN JE RILASTIL BARCELONA
Blagovna znamka Rilastil je iz glavnega mesta Milana, prestopila meje v tujino in vstopila na številne različne trge. Odprtje nove pisarne v Barceloni predstavlja pomemben mejnik, ki naj bi dokazoval nenehno rast blagovne znamke v Evropi in drugod po svetu.
DANES – RILASTIL JE KONSOLIDIRANA IN VODILNA ZNAMKA NA ITALIJANSKEM TRGU
Nenehne raziskave in inovacije, odpiranje novih mednarodnih trgov in oblikovanje visoko učinkovitih izdelkov so osnova za rast podjetja. Da bi ohranili sodoben in konkurenčen asortiman, podjetje letno vloži velik del svojega premoženja v raziskovalno-razvojno dejavnost.
Razvoj podjetja je danes v popolni harmoniji z vsakim potrošnikom, ki se bolj kot kadar koli prej zaveda, kaj želi: varnost, kakovost in učinkovitost. Ištitut Ganassini je zgodba o uspehu in odličnosti, ki se bo nadaljevala tudi v prihodnjih letih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.