O podjetju

Smo mlado farmacevtsko podjetje, ki s skrbnim izborom naravnih izdelkov prepleta medicinsko znanost in modrost narave.

Zastopamo podjetji Panaceo GmbH iz Avstrije in Istittuto Ganassini iz Italije, katerih izdelke prodajamo v lekarnah, specializiranih trgovinah in naši spletni trgovini.

Kaj nas žene naprej?

Poleg vere v odlične proizvode, s katerimi pomagamo ljudem, nam dajejo voljo in moč pohvale in zahvale uporabnikov naših proizvodov. Nekatere izmed njih so za nas še posebno dragocene.

  • Hvaležni smo za klic družinske zdravnice, katero je navdušil fantastičen učinek Panaceo Med pri uspešnem zdravljenju bolnika z melanomom in je je to želela deliti z nami. Dragoceno je tudi sporočilo še enega bolnika z melanomom, ki si je navkljub črnim napovedim ohranil delovanje jeter z razstrupljanjem s Panaceo Med in je tako lahko nadaljeval osnovno onkološko zdravljenje. Take in podobne življenjske zgodbe onkoloških bolnikov nam dajejo potrditev, da smo na pravi poti.
  • Številne so pohvale in zahvale športnikov in rekreativcev, kateri so pomočjo Panaceo Sport zaščitili svoje zdravje, se obvarovali pred mikro poškodbami mišic ter tako izdatno pospešili regeneracijo, ki je pri športu in rekreaciji še kako pomembna. Hkrati so izboljšali tudi rezultate. Skratka, «OBČUTILI SO NAPREDEK«, kot smo obljubili.
  • Iz lekarn nam poročajo o odličnih učinkih naših ginekoloških linij Alkagin in Fitormil. Številne ženske so po dolgem času našle rešitev za vnetja intimnih predelov, saj linija Alkagin nudi ravno tisto, kar po navadi manjka pri zdravljenju takih vnetjih – nudi namreč izbrano mešanico naravnih učinkovin v ustreznem pH okolju.
  • Veseli smo klicev in sporočil bolnikov z nahodom ali alergisjskim rinitisom, ki so navdušeni nad učinkovitostjo in blagodejnostjo linije Tonimer,ki na naraven način pomaga večini bolnikov z zamašenim nosom. Prav posebno skrb pa posvečamo dojenčkom in malčkom, saj so njihovi noski tako občutljivi, a hkrati tako zelo potrebni čiščenja… Mamice pravijo, Tonimer Baby je SUPER!

Taka sporočila nam dajejo polet, da se bomo trudili še naprej.

Ekipa Pharmagea