, , , , , , , , , , ,

VIDERMINA INTIMA HYDRA SPRAY VLAŽILNO PRŠILO 75 ml


Vlažilna intimna emulzija za zunanje spolovilo, s formulo, ki vlaži, pomirja in osveži že po enkratnem nanosu, v samo 5 sekundah, saj obnovi stanje naravne hidracije sluznice in  nudi takojšnje ukrepanje proti nadležnim simptomom draženja zunanjega spolovila. Hitra, osvežujoča navlažitev, kadar koli v dnevu.

14,75

VIDERMINA INTIMA HYDRA SPRAY VLAŽILNO PRŠILO 75 ml

Vlažilna intimna emulzija za zunanje spolovilo je zasnovana za takojšnje ukrepanje proti nadležnim simptomom draženja zunanjega spolovila, kot so srbenje, pekoč občutek in rdečina, povzročenih zaradi suhosti nožnice. Vlažilna, pomirjujoča in osvežujoča formula po enkratnem nanosu, v samo 5 sekundah, obnovi stanje naravne hidracije sluznice in vrne prijeten občutek svežine. Formula s fiziološkim pH je primerna tudi za najbolj občutljivo sluznico in jo lahko uporabljate vsak dan tudi dvakrat na dan. Enostaven nanos, idealen za zagotovitev vlažnosti in ohranjanje svežine kadar koli v dnevu.


AKTIVNE SESTAVINE:

  • Hialuronska kislina in Aloe Vera – intenzivno vlažita in zagotavljata dolgo svežino.
  • Alantoin – kožo naredi mehko in prožno.
  • Pantenol – pomirja razdraženost.
  • β-glukan – pomirja in blaži.

KLINIČNO TESTIRANO pod ginekološko kontrolo – HIPOALERGENO (Sestava proizvoda minimalizira možnost alergij) – TESTIRANO NA NIKELJ, KOBALT, KROM, PALADIJ IN ŽIVO SREBRO*.
*Manj kot 1 ppm. Manjše količine lahko povzročajo preobčutljivost kože.

UPORABA: izdelek nanesite na zunanji del genitalij enkrat ali dvakrat na dan.
Samo za zunanjo uporabo. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Potisni plin ni v stiku z vsebino.

OPOZORILO: Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hranite dobro zaprto in ločeno od toplote. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50oC/122oF. Hranite zunaj dosega in pogleda otrok. Izdelka ne uporabljajte drugače, kot je tu navedeno.


SESTAVINE: Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Aloe barbadosis Leaf Jice, Panthenol, Glycerin, C14-22 Alcohols, Allantoin, Biosaccharide Gum-2, Sodium Hyaluronate, Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Polyacrylate Crosspolymer-6, C12-20 Alkyl Glucoside, Pentylene Glycol, t-Butyl Alcohol, Hydroxyacetophenone; Tetrasodium Glutamate Diacetate, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide, 1,2-Hexanediol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.


ROK UPORABE je naveden na embalaži.
PROIZVAJALEC: Istituto Ganassini di Richerche biochimiche, Milano, Italija.
DOBAVITELJ: Pharmagea d.o.o., Vodovodna cesta 91, Ljubljana.