, , , , , , , , ,

Tonimer Lab Nosni gel 20ml


Vlažilni nosni gel je medicinski pripomoček, ki učinkovito ščiti in intenzivno vlaži nosno sluznico po naravni poti. Primeren je za vsakodnevno vlaženje in čiščenje nosne sluznice. Gel tudi obnavlja mineralno ravnotežje, aktivira celični metabolizem in na sluznici ustvari zaščitni film, ki predstavlja mehansko zaščito pred draženjem.

5,99

TONIMER LAB NOSNI GEL 20mL

Vlažilni nosni gel je medicinski pripomoček, ki učinkovito ščiti in intenzivno vlaži nosno sluznico po naravni poti. Primeren je za vsakodnevno vlaženje in čiščenje nosne sluznice. Gel tudi obnavlja mineralno ravnotežje, aktivira celični metabolizem in na sluznici ustvari zaščitni film, ki predstavlja mehansko zaščito pred draženjem.

Priporoča se za uporabo:

  • draženju nosu zaradi mrzlega, suhega in nečistega zraka,
  • pri suhi, poškodovani, razpokani in krastavi nosni sluznici,
  • pri alergijah, saj na nosni sluznici ustvari zaščitni film, ki predstavlja mehansko zaščito pred draženjem cvetnega prahu in alergenov,
  • za pospeševanje celjenja ran nosne votline po kirurških posegih v nosu in sinusih ter pri zmanjšanju nastajanja nosnih krast.

AKTIVNE SESTAVINE:

  • Izotonično raztopino morske vode – bogato z minerali in oligoelementi, ki čisti in vlaži sluznico.
  • Ekstrakte rdečih alg – ki zaradi visoke vsebnosti kalcija, železa in magnezija obnavljajo mineralno ravnotežje, aktivirajo celični metabolizem in vlažijo sluznico in kožo.
  • Hialuronska kislina – ščiti in vlaži nosno sluznico.
  • Pantenol (provitamin B5) – pomirja in blaži kožo in sluznico, pospešuje delitev celic (hitrejša obnova sluznice) in deluje protivnetno.

DERMATOLOŠKO TESTIRAN


SESTAVINE: izotonično morsko vodo, Glycerin, Gliceril Poliacrilat, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Alge, Arginin,Panthenol, Hialuronsko kislino, Natrijev Hyaluronat,·Tocopheryl Acetate  Ethyl Linolenate · Ethyl Linoleate Propylene Glycol, Imidazolidinyl Urea · Phenoxyethanol  ·  Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Disodium EDTA, Tetrasodium EDTA.


ROK UPORABE je naveden na embalaži.
PROIZVAJALEC: Istituto Ganassini di Ricerche Biochimiche, Milano, Italija.
DOBAVITELJ: Pharmagea d.o.o., Vodovodna cesta 91, 1000 Ljubljana.