, , , , , , , , , , ,

Tonimer lab nosni aspirator na vdih

Razpoložljivost:

Ni na zalogi


Tonimer lab nosni aspirator na vdih je medicinski pripomoček, ki pomaga nežno odstranjevati nosno sluz iz nosu pri novorojenčkih, dojenčkih in otrocih, s čimer jim olajšamo tudi dihanje.

9,35

Ni na zalogi

TONIMER LAB NOSNI ASPIRATOR NA VDIH

Tonimer lab nosni aspirator na vdih je medicinski pripomoček, ki pomaga nežno odstranjevati nosno sluz iz nosu pri novorojenčkih, dojenčkih in otrocih, s čimer jim olajšamo tudi dihanje.NAVODILA ZA UPORABO:

  • V primeru intenzivnega prehlada, najprej nosek popršimo s Tonimer panthexyl baby nosnim pršilom.
  • Otroka položimo v ležeči položaj hrbtno.
  • Zadržite ustnik z ustnicami ter vstavite nastavek aspiratorja otroku v nosnico, nato počasi in nežno in enakomerno vsrkavajte zrak.
  • Postopek ponovite še z drugo nosnico. Če se med vdihavanjem ustnik napolni z sluzjo, ga nadomestite z rezervnim ustnikom.
  • Po vsaki uporabi, odstranite uporabljen ustnik, ga sperite z mlačno vodo ter posušite in ga ponovno vstavite v paketek. (Paketek z 10 rezervnimi deli mehkih nastavkov je na voljo.)

POGOSTOST UPORABE: v primeru, ko ima otrok zamašen nos, še posebno pred dojenjem ali pitjem mleka iz otroške stekleničke.

OPOZORILA: izdelek shranjujte na otrokom nedosegljivem mestu. Izdelek je izdelan iz majhnih delov, ki bi lahko bili nevarni za igro otroka. Izdelka ne uporabljajte v primeru preobčutljivosti na materiale, iz katerih je izdelek izdelan. Iz higienskih razlogov in za preprečevanje okužb, se nosni nastavek uporabi samo enkrat ter po uporabi zavrže. Ne izpostavljajte izdelka visokim temperaturam.SESTAVA:
ogrodje aspiratorja in ustnik iz polipropilena; gibljiva cevka in nosni nastavek iz PVC; filter ustnika iz melaminske pene.
VSEBINA PAKETA: 1x nosni aspirator na vdih in 1x nastavek za nosni aspirator.PROIZVAJALEC:
Istituto Ganassini di Richere Biochimiche, Milano, Italija.
DOBAVITELJ: Pharmagea d.o.o., Litostrojska cesta 40, 1000 Ljubljana, SI.