, , , , , , , , , , , , , ,

Tonimer Lab AEROSOL ampule 18 x 3 ml


Sterilna hipertonična raztopina morske vode, (slanost 3%), za uporabo v obliki inhalacij.

6,45

Sterilna hipertonična raztopina morske vode, (slanost 3%), za uporabo v obliki inhalacij z dekongestivnim učinkom in z učinkom redčenja sluzi. Primerna za inhalacije ob akutnih in kroničnih boleznih spodnjih dihalnih poti: bronhiolitis pri dojenčkih in otrocih ter cistični fibrozi.

Primerna za doječke, otroke in odrasle.

NAČIN UPORABE: 1. Z enakomernim vrtenjem odlomimo zgornji del ampule. 2. Raztopino uporabimo kot je navedeno v navodilih vaše inhalacijske naprave. ODMERJANJE: 1x ali večkrat dnevno po nasvetu zdravnika.

OPOZORILO: Bolniki, ki imajo težave z dihanjem (kratka sapa – dispnea, astma ali ponavljajoča se poslabšanja dihanja) ali so preobčutljivi naj inhalacije s hipertonično raztopino uporabljajo le po nasvetu zdravnika. V posameznih primerih lahko pride do prehodnega draženja, kot je kašelj, reverzibilna kontrakcija bronhijev ali drugi neželjeni učinki. V teh primerih prekinite uporabo in se posvetujte s svojim zdravnikom. Ni za injiciranje. Ni za večkratno uporabo, ker sterilnost ni več zagotovljena. Izdelek shranjujte na otrokom nedosegljivem mestu. Izdelek zavarujte pred soncem in ga ne izpostavljajte temperaturam, višjim od 40°C.

SESTAVINE: 100% morska voda.

Rok uporabe je naveden na embalaži.