, , , ,

Panaceo Basic-Detox Plus 200 kapsul


PANACEO BASIC-DETOX PLUS – Naravni medicinski pripomoček, za podporo razstrupljanju in krepitvi pregrade črevesne stene z vezavo težkih kovin* in amonija v prebavilih. (*svinec, kadmij, arzen, krom in nikelj).

29,45

PANACEO BASIC-DETOX PLUS 200 KAPSUL

PANACEO BASIC-DETOX PLUS je naravni medicinski pripomoček CE 1254, ki deluje kot kationski izmenjevalec v prebavilih in lahko veže selektivno določene onesnaževalce. PANACEO BASIC-DETOX PLUS temelji na naravnem zeolitnem klinoptilolitu, ki je optimiziran z edinstvenim postopkom, PMA – Panaceo mikroaktivacijo (PMA zeolit). To znatno poveča biofizične lastnosti naravne učinkovine v zeolitu PMA.

Znano je, da lahko različne, zlasti ponavljajoče se fizične obremenitve, privedejo do motenj delovanja črevesne stene (leaky-gut ali sindrom puščajočega črevesja). Pri sindromu puščajočega črevesja je črevesna sluznica nefiziološko prepustna. To povzroči, da neželene snovi vstopijo v krvni obtok. Pregrada črevesne stene ščiti telo pred nezaželenimi snovmi, ki se pojavljajo v črevesnem okolju. Če je ta ovira motena, se poveča tveganje, da onesnaževala prodrejo v črevesno steno in poškodujejo organizem.

PANACEO BASIC-DETOX PLUS dokazano krepi fiziološko funkcijo črevesne stene in s tem zaščitno steno telesa pred tujimi snovmi. V podporo temu lahko zeolit PMA selektivno zmanjša težke kovine, kot so Pb, Cd, As, Ni, Cr in amonij, in sicer z vezanjem z izmenjavo kationov v pogojih črevesnega okolja. Zeolit PMA se v celoti izloči v blatu. Nenehen nadzor zagotavlja visoko kakovost in učinkovitost medicinskega pripomočka po evropski smernici 93/42/EGS.SESTAVINE
na kapsulo: PMA zeolit 369 mg, dolomit 41 mg (od tega kalcij 9,18 mg, magnezij 5,23 mg) + Kapsula: celuloza 90mg.NAVODILA ZA UPORABO:

  • 2−3-krat na dan vzemite 3 kapsule ob obrokih s kozarcem vode (100 ml).
  • Priporočljivo za uporabo več kot 90 dni, da lahko naravni mineral razvije svoj polni učinek v črevesju.
  • Ne prekoračite običajnega dnevnega odmerka, ne da bi se prej posvetovali s svojim zdravnikom.

OPOZORILO: Če ste noseči ali dojite, če imate zdravstvene težave ali jemljete zdravila, se pred uporabo medicinskega pripomočka PANACEO BASIC-DETOX PLUS posvetujte s svojim zdravnikom. Takoj prenehajte z jemanjem, če opazite kak neobičajen učinek. Bolniki s kroničnim zaprtjem morajo upoštevati, da lahko medicinski pripomoček včasih dodatno poveča zaprtje. Shranjujte zunaj dosegla otrok, mlajših od 6 let. Po 28 dneh prekinite jemanje za tri dni. Po uporabi vedno zaprite posodo. Shranjujte na suhem pri sobni temperaturi.ROK UPORABE
je naveden na embalaži.
PROIZVAJALEC: Panaceo, International GmbH, Finkensteiner Strase 5, Austria.
DOBAVITELJ: Pharmagea d.o.o., Litostrojska cesta 40, 1000 Ljubljana, SI.

Nega nosu

Nega nosu Novorojenčki in dojenčki