CLX

VIDERMINA CLX

clx

VIDERMINA CLX

Linija, primerna za ženske v rodni dobi, nosečnic in porodnic. Uporablja se v času glivičnih ali bakterijskih vnetij in kot podporna nega antibiotikom ob zdravljenju okužb. Vsebuje klorheksidin, ki deluje protibakterijsko in protiglivično, ter tako preprečuje in tretira okužbe na sluznici in koži (deluje na vaginitis in vaginozo). Ne deluje zaviralno na Laktobailluse, ki so nujni za zdravje vaginalne sluznice.

Linija ponuja vse kar potrebujete ob kakršni koli intimni okužbi (od čiščenja do globul).

Linija, primerna za ženske v rodni dobi, nosečnic in porodnic. Uporablja se v času glivičnih ali bakterijskih vnetij in kot podporna nega antibiotikom ob zdravljenju okužb. Vsebuje klorheksidin, ki deluje protibakterijsko in protiglivično, ter takopreprečuje in tretira okužbe na sluznici in koži (deluje na vaginitis in vaginozo). Ne deluje zaviralno na Laktobailluse, kiso nujni za zravje vaginalne sluznice.

Linija ponuja vse kar potrebujete ob kakršni koli intimni okužbi (od čiščenja do globul).

vidermina clx čistilna pena 200ml

Vidermina CLX čistilna pena z higienskim in zaščitnim delovanjem je primerna v primeru prevelikega razrasta patogene vaginalne flore s kislim pH. S svojo aktivno formulo deluje zaviralno na glavne povzročitelje vaginalnih vnetij, tako bakterijskih kot glivičnih.

vidermina clx vaginalne globule 10x3g

Vidermina CLX vaginalne globule s kislim pH, pomagajo preprečevati vnetja vaginalnih predelov. Primerne so v primeru prevelikega razrasta patogene vaginalne flore. Delujejo blažilno in vlažilno, ter ponovno vzpostavljajo ravnovesje vaginalne flore. S svojo aktivno formulo s klorheksidinom (0,2%) učinkovito deluje zaviralno na glavne povzročitelje vaginalnih vnetij, tako bakterijskih kot glivičnih.

vidermina clx čistilni robčki 15 kosov

Vidermina CLX intimni robčki s kislim pH iz mehkih 100% naravnih vlaken so idealna rešitev za praktično in učinkovito čiščenje zunanjega predela vaginalne sluznice.

Vidermina CLX intimni gel 30ml

Vidermina CLX intimni gel s kislim pH za intimno nego žensk, z zaščitnim, blažilnim in vlažilnim učinkom. S svojo aktivno formulo učinkovito deluje zaviralno na glavne povzročitelje vaginalnih vnetij, tako bakterijskih kot glivičnih.

Vidermina CLX enodozirna raztopina 5 x 140ml

Vidermina CLX enodozirna raztopina za vaginalno izpiranje s kislim pH, pomaga odpravljati vaginalna vnetja. Učinkovito vaginalno izpiranje omogoča mehka plastenka z upogljivo kanilo, ki se lahko vrti okoli svoje osi.

vidermina-clx-cistilna-raztopina-300ml

Čistilna raztopina je primerna za vsakodnevno intimno higijeno moških in žensk. Posebej priporočljiva med poletjem, ob obisku bazenov, telovadnic, redni telesni aktivnosti in ponavljajočih vnetjih.